Miesten deittailu – selviytymisohjeet naisille

Yksi yleisimmistä kysymyksiin on naisia on ”Mitä tehdä miehet haluavat.” Tuskallisin kysymys on ”Miksi?” Nämä kaksi kysymystä koota aiheuttaa päänsärkyä ja epäluottamusta miljoonia naisia. On helppo alkaa nähdä jokainen sitoutuminen phobe tai joku kiinnitys kysymyksiä, mutta tämä ei pidä paikkaansa. On paljon hyviä seksikkäitä miehiä siellä. Temppu on oppia tunnistamaan ne.

Mitä mies haluaa?

Vaikutus tunteita.

Ensimmäinen asia, sinun täytyy oppia on, miehet ovat usein ohjaavat miten teet niitä tuntea koske teitä ihmisenä. Monet naiset kääntää seksiseuraa netistä miehen etua tarkoittavan, että hän ajattelee olet hyvä. Ne vastavuoroisesti lahjoittaa heidän sydämensä – voi olla pettynyt ja loukkaantunut seksistä, kun hän lähtee. Naisten ihmettelevät, miksi miehet kävellä pois niin helposti. Se ei ole, koska ne ovat kova ja julma. Se on vain, koska ne eivät ole emotionaalisesti mukana kuin olet.

Itse olen työskennellyt joitakin seksiä hakevia ihmisiä, jotka olivat valmis mennä kihloihin. He istuivat edessäni puhuu ja keskustelun edetessä nainen oli järkyttynyt ymmärtää, että hänen ei ollut yhtä vahva kuin omaansa. Yksi ohjaaja kirjoitti tapaustutkimus kaveri tiesi seksiseuraa hyvin vähän avopuolisonsa. Hän vastasi kaikkiin kysymyksiin, miten he tekivät hänestä tuntuu tai onko hän pidit tai et pitänyt niitä.

Miehet ovat visuaalisia

Tämä ei ole uutta. Naiset ymmärtää. Mitä he eivät ymmärrä, että ihmiset ovat myös taustalla hajuaisti. Yllään hajuvettä sekoittavat aistit, ja luoda valheellisen vetovoima ilman, että täyttyy etsiä seksiseuraa netistä. Tärkeintä on ymmärtää, että visuaalinen on tärkeää olla oma itsensä.

Kuulemme, että miehet ovat visuaalisia tarkoittaa, että ne ovat hardwired poimintaa perämies miten hän näyttää. Tämä on pitkän aikavälin ohjelma. Tämä on ero ohjelma kuin joka poimii nainen lyhyt kohtaavat. Tämä on lyhyellä aikavälillä-ohjelma. Siksi on niin tärkeää olla oma itsensä. Älä yritä luoda kuva, joka houkuttelee miehiä. Jos et, se voi yllyttää lyhyen aikavälin ohjelma vastausta. Tämä jättää naisten ihmettelevät, miksi he voivat poimia miehet niin helposti, mutta he eivät voi pitää niitä.

Jos haluat pitkäaikainen suhde sinun täytyy keskittyä pitkän aikavälin ohjelma. Mutta tämä on vain puolet ohjelma. Haluat houkutella mies, joka sopii sinulle. Viestin lähetät voi ei houkutella mies ensimmäisen kerran askel ulos talosta, mutta se on kohta. Dating peli ei ole kyse houkutella ”a” mies. Kyse on houkutella oikea mies.
Ymmärrystä kateutta

Edellä voi selittää, miksi miehet ja naiset ovat erilaisia käsityksiä siitä, mitä huijausta on. Miehet ovat entistä vaivautuneet seksuaalinen uskottomuus, mutta ei ehkä ole samaa määritelmää kuin nainen. Naisia vaivaavat enemmän emotionaalinen uskottomuus vaikka mies ajattelee miten hän tekee hänen tuntea ja ymmärtää emotionaalinen asiakaspiiri. Ymmärtää kateutta meidän ensin on ymmärrettävä olemassa kahdenlaisia liite ihmissuhteissa: vähättelevä ja turvallista. Henkilö, joka muodostaa vähättelevä liite vaivautunut vähemmän seksuaalinen uskottomuus. Nämä liitteet ovat pian suhteita, vanhempien, huoltajien, ja jatkaa läpi elämän. Suhteitamme siirtää kun siirrymme läpi elämän.

Yhteiskunta on kokonaisuudessaan, kun mies huijari sekava. Kun näemme jonkun kuin Tiger Woods, David Letterman tai Mar Sanford huijata kauniita naisia ensimmäinen kysymys on ”Mitä he olivat ajattelua?” Yleensä me sitten ihmetellä, mitä vikaa nainen he olivat. Vastaus on: ei mitään vikaa – yhdessä.

Kärsivällisyyttä
On olemassa kahdenlaisia miehiä. Ne, jotka pelaavat dating peli. Ne, jotka eivät. Miehet, jotka eivät ovat usein käytännön. He ovat valmiita tekemään jotain suhteeseen, niin ne menevät hitaammin. Joskus he muuttavat tuskallisen hidasta. He myös suorittaa kuuma ja kylmä kuin he jatkuvasti riski kyse. Jos haluat, että mies, joka ajattelee pitkällä aikavälillä eikä vain hetkellä olla valmis askel taaksepäin ja antaa hänelle aikaa tehdä asioita hänen päähänsä.

Nämä ovat vain pari asioista, keskustella elämän valmennusta. Ne on tarkoitettu auttamaan sinua ymmärtämään hieman enemmän siitä, miten miehet ajattelevat ja miksi monet naiset ovat joutuneet syklin breakups, ymmärtämättä miksi. Jos voin tarjota neuvonta, ”Älä odottaa hyvä mies pidä sinusta, toimivat kuten sinä tai käyttäytyä – se ei koskaan tapahdu.”